Geschenken met een persoonlijke gravure

 

  •  - alle producten uit voorraad leverbaar
  •  - vooraf een gedetailleerd graveervoorstel 
  •  - productprijzen inclusief graveren (zie productomschrijving) 
  •  - afhalen in Blaricum mogelijk 

 

 

Testimonials

 

Beste  Mariska en Jan,  De kaasmesjes zijn zojuist bezorgd.  Ze zijn prachtig !  Heel hartelijk dank voor de goede service en super snelle levering !  Ik kan het aan iedereen aanraden om cadeaus's te bestellen via Onuitwisbaar.nl

Hartelijke groet, Millie


 

 

Beste Jan,  Afgelopen donderdag ontving ik de muziekdoos. Ik hoop dat degene voor wie hij is er hem net zo mooi vind als ik. Prachtig artikel. Bedankt voor alle service mbt de gravure, het is heel mooi geworden op deze manier.

Corine


 

 

Wat een bijzonder concept!  Na het bestellen van de champagnekoeler kreeg ik eerst een voorstel per mail. Een hele geruststelling en na een kleine aanpassing van de tekst werd er pas na mijn goedkeuring gegraveerd. Wat is het mooi geworden en absoluut een onuitwisbaar cadeau voor het bruidspaar.   

Janneke de Vries,  LarenDe vaas van stoer glas hebben we cadeau gedaan aan onze dochter en schoonzoon tijdens hun huwelijk. Zelf waren we al erg verrast toen we de vaas in huis kregen, wat ontzettend mooi! Stoer, stijlvol en heel persoonlijk met de namen er op. De reactie van het bruidspaar was exact zoals we verwacht hadden: zeer positief en blij. Enorm bedankt voor de goede telefonische service, de snelle en correcte levering (goed verpakt) en tot een volgende aankoop!
 
Mevrouw LesageWaar de Libelledag al goed voor is. Hier kwam ik "onuitwisbaar" tegen met een mooie stand. Thuis op de site gaan kijken. En vond een mooie briefopener.Ben heel tevreden over de gravering en snelle bezorging van deze briefopener. Hij ziet er mooi uit. Ik zal zeker nog eens gaan rondneuzen op de site in het hele assortiment.
 
MarionPrima en snelle service, alles conform afspraak! Kortom een prachtig uniek cadeau deze mooie manchetknopen voorzien van de portretjes van onze 'kids'!
 

 JudithBedankt voor de spaarpotauto. De gravure is prachtig. Het is voor de baby van de juf van Huub (mijn zoon). Alle kinderen in zijn klas hebben er een stuiver ingedaan met een ronde sticker erop, waarop zij hun naam hebben geschreven.

Bedankt, MiekeAls dankbetoon heb ik mijn manager de visitekaarthouder gegeven, met zijn naam er ingegraveerd. Hij vond het uniek dit te ontvangen, vooral vanwege de persoonlijke touch.
 
Gideon ZuidemaMet de professionele gravering aan beide zijden van het flacon stijgt het resultaat zelfs boven de verwachtingen uit. In mijn geval dient het als het perfecte afscheidsgeschenk aan gewaardeerde collega's. Dit product verdient 100 punten!Een klein gebaar, maar zo waardevol. Ik kreeg dit windlichtje van mijn dochter. Zij schreef zelf de tekst, met fouten en al. Juist die fouten maken het zo ontroerend. Mooi zwaar materiaal, geeft mooi licht.
 
Manon MorelissenIk heb de levering goed ontvangen. Het is nog mooier dan ik me had voorgesteld. De cubes zijn bestemd voor heel bijzondere mensen en ze zullen er zeker heel erg blij mee zijn.
 
Heel hartelijke dank,  Isabel De BaetsBeste Mariska,
 
Hartelijk dank voor je email en de vervanging van de manchetknoop. Daar zijn wij zeer blij mee en kijk ik er erg naar uit om ze weer te ontvangen, want nu kan ik zeker met een gerust hart een onuitwisbaar cadeau geven!
Onze volgende order zit al in de pipeline en zal naar aller waarschijnlijkheid nog dit weekend geplaatst worden. Wij weten dat deze zoals gewoon met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd zal worden.
Bedankt voor de fijne communicatie en de super service!
 
Met vriendelijke groet,  Eline 


 
Ik heb de bestelling in goede orde ontvangen en ben er erg blij mee. Heel mooi!  Wederom dank voor de snelle service en tot een volgende keer.  Vriendelijke groeten, Debbie