Sluiten
Menu
0
Zoeken
Winkelmandje
  Toon lijst

  Wijnkoeler schapenvacht Kywie

  Omschrijving

  KYWIE is het Nederlandse merk dat de wereld in 2013 liet kennismaken met wijnkoelers van 100% schapenvacht. De wollen binnenzijde van deze koelers is de wolzijde van schapenvacht. De buitenzijde is de suede.

  Dat betekent: luchtdicht (4 uur koud, tenminste), lichtgewicht (100 gram) en lekker in de hand. De koelers zijn daardoor heel geschikt voor binnen (ook geen kringen op tafel) en buiten (bootje, picknick, strand). Tot slot, ook voor niet witte wijndrinkers is dit een ideale koeler; het houdt de temperatuur stabiel, dus als je liever rode wijn, water of thee drinkt, de temperatuur blijft hetzelfde vanaf het moment dat je de fles in deze koeler / houder zet.
  Deze Camel-kleurige wijnkoeler is gemaakt van Texels schapenvacht in Nederland. Het is een mooi en handzaam model waar de meeste wijn en prosecco flessen inpassen. De koelers zijn verpakt in stoere kokers.

  Prijs inclusief graveren. Wij starten nooit zonder jouw goedkeuring op ons graveervoorstel. Het graveren van suede vraagt om een preciese aanpak. Grote gravures met veel donkere vlakken raden wij af.