Sluiten
Menu
0
Zoeken
Winkelmandje
  Over ons

  Ervaring delen

  Hier kunt u uw ervaring achter laten en delen met andere bezoekers. Heeft u een goede of minder goede ervaring? Wij horen het graag.

  Sluiten

  Bericht plaatsen

  Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

  Waardering
  Naam
  E-mailadres
  Bericht
    Versturen
  Heel hartelijke dank, Isabel De Baets
  Ik heb de levering goed ontvangen. Het is nog mooier dan ik me had voorgesteld. De cubes zijn bestemd voor heel bijzondere mensen en ze zullen er zeker heel erg blij mee zijn.
  Eline
  Beste Mariska,
  Hartelijk dank voor je email en de vervanging van de manchetknoop. Daar zijn wij zeer blij mee en kijk ik er erg naar uit om ze weer te ontvangen, want nu kan ik zeker met een gerust hart een onuitwisbaar cadeau geven! Onze volgende order zit al in de pipeline en zal naar aller waarschijnlijkheid nog dit weekend geplaatst worden. Wij weten dat deze zoals gewoon met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd zal worden.
  Bedankt voor de fijne communicatie en de super service!
  Met vriendelijke groet, Eline
  Debbie
  Ik heb de bestelling in goede orde ontvangen en ben er erg blij mee. Heel mooi! Wederom dank voor de snelle service en tot een volgende keer. Vriendelijke groeten, Debbie
  Manon Morelissen
  Een klein gebaar, maar zo waardevol. Ik kreeg dit windlichtje van mijn dochter. Zij schreef zelf de tekst, met fouten en al. Juist die fouten maken het zo ontroerend. Mooi zwaar materiaal, geeft mooi licht.
  Mieke
  Bedankt voor de spaarpotauto. De gravure is prachtig. Het is voor de baby van de juf van Huub (mijn zoon). Alle kinderen in zijn klas hebben er een stuiver ingedaan met een ronde sticker erop, waarop zij hun naam hebben geschreven.
  Bedankt, Mieke
  Gideon Zuidema
  Als dankbetoon heb ik mijn manager de visitekaarthouder gegeven, met zijn naam er ingegraveerd. Hij vond het uniek dit te ontvangen, vooral vanwege de persoonlijke touch.
  Morelissen
  Met de professionele gravering aan beide zijden van het flacon stijgt het resultaat zelfs boven de verwachtingen uit. In mijn geval dient het als het perfecte afscheidsgeschenk aan gewaardeerde collega's. Dit product verdient 100 punten!
  Millie
  Beste Mariska en Jan, De kaasmesjes zijn zojuist bezorgd. Ze zijn prachtig ! Heel hartelijk dank voor de goede service en super snelle levering ! Ik kan het aan iedereen aanraden om cadeaus's te bestellen via Onuitwisbaar.nl
  Hartelijke groet, Millie
  Corine
  Beste Jan, Afgelopen donderdag ontving ik de muziekdoos. Ik hoop dat degene voor wie hij is er hem net zo mooi vind als ik. Prachtig artikel. Bedankt voor alle service mbt de gravure, het is heel mooi geworden op deze manier.

  Janneke de Vries, Laren
  Wat een bijzonder concept! Na het bestellen van de champagnekoeler kreeg ik eerst een voorstel per mail. Een hele geruststelling en na een kleine aanpassing van de tekst werd er pas na mijn goedkeuring gegraveerd. Wat is het mooi geworden en absoluut een onuitwisbaar cadeau voor het bruidspaar.

  Eerste paginaVorige pagina
  1
  Volgende paginaLaatste pagina