Sluiten
Menu
0
Zoeken
Winkelmandje

  Zakelijk maatwerk

  B2B.

  Al jarenlang is Onuitwisbaar.nl de vaste leverancier voor vele bedrijven die hun medewerkers en relaties keer op keer willen verrassen met een origineel geschenk.  Zo bewerken wij voor onze klanten ook met de eigen naam van de medewerkers. Vaak in combinatie met het bedrijfslogo.  Daarmee maken ze echt een 'onuitwisbare' indruk.

  Grote oplage.

  Onuitwisbaar.nl is met haar eigen graveeratelier uitstekend ingericht om grotere aantallen te kunnen personaliseren. Door de schaalvergroting kunnen wij dat ook tegen zeer concurerende prijzen aanbieden. 

  Kwaliteit.

  Ons assortiment is (en blijft) een zoektocht naar kwalitatief hoogwaardige producten waarvan de vorm zich leent voor een gravure.  Daarin doen wij geen concessies.  Ook niet bij een grote oplage.  De bewerkingen zijn allemaal 'onuitwisbaar' en perfect uitgevoerd.

  Personaliseren.

  Wij begrijpen dat je met het geschenk een goede verstandhouding met je relatie of medewerker wilt onderstrepen.  Daarom ondersteunen wij je ook persoonlijk om de juiste opmaak vorm te geven.  In goed overleg geven wij advies om tot een maximaal resultaat te komen.  Hierdoor zal het eindproduct naadloos aansluiten bij je bedrijfsvisie en huisstijl.  Tot in detail gepresenteerd, en pas geproduceerd na jouw goedkeuring.

  Prijs.

  Zodra we samen hebben vastgesteld welke bewerking op een product geplaatst mag worden kunnen wij je een scherpe aanbieding doen.  Geheel vrijblijvend uiteraard.  We weten dan exact hoeveel tijd een bewerking kost en kennen jouw wensen over de levertijd.  Inkoopvoordeel en lagere productiekosten hebben natuurlijk een positief effect op de prijs zodra de oplage stijgt.  Maatwerk dus.

  Levertijd.

  In overleg.  Maar wij zijn tot veel in staat.  Door korte lijnen met je vaste aanspreekpunt kunnen we snel schakelen.  En doordat we permanent investeren in een goede relatie met onze leveranciers is er veel mogelijk.  Daag ons uit.

  Beeldmateriaal.

  Graveren gebeurt op basis van vectoren. Het beste resultaat voor het graveren van een logo of digitale tekening bereiken wij dan ook als je ons een vectorbestand kan aanleveren.

  Een meer technische uitleg vind je HIER.   

  Beschik je niet over de juiste bestanden, dan is er geen reden voor paniek.

  Mail ons de afbeelding die je wel hebt en dan zullen wij kijken of we dat voor jouw toepassing kunnen gebruiken.  Dit doen wij uiteraard geheel vrijblijvend.  Het is wel handig om vooraf aan te geven op welk product je het gegraveerd wil hebben.  Dat geeft ons de maximale gelegenheid om in te schatten of het gaat lukken.

  Nieuwsgierig

  Stuur een e-mail met je wensen.  En wij komen met een passend voorstel bij je terug.  Geheel vrijblijvend.

  info@onuitwisbaar.nl

  Of bel ons voor aanvullende informatie:   Jan Damen 06-53186445.