Geschenken met een persoonlijke gravure

 

  •  - alle producten uit voorraad leverbaar
  •  - vooraf een gedetailleerd graveervoorstel 
  •  - productprijzen inclusief graveren (zie productomschrijving) 
  •  - afhalen in Blaricum mogelijk 

 

 

Lettertypes

Alle producten die wij aanbieden laten zich prima graveren door de juiste vorm en goede kwaliteit. Over het algemeen bieden wij moderne en strak vormgegeven artikelen aan. Toch kunt u door de keuze van een letter de sfeer bepalen. Wij hebben onze letters ondergebracht in 3 groepen. Mocht u voorkeur hebben voor een specifieke letter dan kunnen wij “bijna” altijd aan uw wensen voldoen.Letters en afbeeldingen graveren wij altijd in contouren / outline. Alleen als wij onze lasertechniek gebruiken kunnen we vlakken opvullen.  Het gebruik van laser is wel beperkt en gebruiken wij niet voor metalen voorwerpen en grote glazen vazen.

Voor het graveren start sturen wij altijd een opmaak.  Nadat die door u is goedgekeurd of aangepast beginnen wij pas met graveren.

Mocht u vragen hebben of twijfelen over een gravure dan staan wij u graag te woord om te zoeken naar een mooie oplossing.
In de categorie “Wat is graveren” vindt u meer informatie over graveren.


U kunt hieronder de letterype mogelijkheden bekijken. We hebben het ingedeeld in 3 rubrieken: Sierlijk en Klassiek, Strak en tijdloos, Speels en Vrolijk.
Klik op onderstaande image voor een overzicht van de verschillende lettertypes waaruit u kunt kiezen bij het opgeven van uw bestelling.