Sluiten
Menu
0
Zoeken
Winkelmandje

  Wat is graveren

  De techniek.

  Graveren is het aanbrengen van figuren en letters met een graveernaald in harde materialen zoals glas en metaal.

  Een oeroude techniek en ONUITWISBAAR.
  De komst van de graveercomputer was voor ons een bron van inspiratie.
  Opeens konden we veel meer objecten graveren en kiezen uit een enorm assortiment letters.  Keuze van de stijl (sierlijk, strak of speels) doet iets met de sfeer van het object.  Sierlijke letters maken een geschenk klassiek terwijl strakke letters een modern beeld geven.

  Ook is het mogelijk je eigen handschrift of dat van een kind te laten graveren.  
  We kunnen afbeeldingen, logo’s en zelfs kindertekeningen graveren.
  In onze handleiding staat hoe je dit kunt aanleveren.

  Samen maken.

  Al onze prijzen zijn inclusief graveren van ongeveer 10 woorden in een lettertype uit ons aanbod.  Meestal zijn 10 woorden niet nodig of teveel op een klein voorwerp.
  Voor het overige graveerwerk sturen wij een prijsopgave.  Versieringen en kosten voor meerwerk  kan je aankopen in de rubriek “extra graveerwerk”.  
   
  Onze nieuwste techniek is laser graveren. Hier krassen we niet met een naald, maar branden door middel van laser.  Met een lasergravure kunnen ook hout, mdf, leer, marmer, spiegels en fleece bewerkt worden. De keus voor een naald- of lasergravure maken wij op basis van materiaal, vorm en afmeting van het te graveren object. 

  Overleg.

  Voor we graveren ontvang je eerst een proef opmaak. Je kan dan nog aanpassingen en voorkeuren doorgeven.  Wij starten pas met graveren na jouw goedkeuring.