Sluiten
Menu
0
Zoeken
Winkelmandje

  Aanleveren tekeningen

  Niets is zo herkenbaar als jouw handschrift.  En daarmee een korte boodschap gegraveerd maakt van elk product een kunstwerk.  Net als een leuke kindertekening of een handtekening van een officieel document.  Hieronder wat tips om het resultaat zo goed mogelijk te krijgen.

  • Gebruik blanco wit A4 papier.  Dus niet gelinieerd en geen gekleurde ondergrond!  Als je wilt dat het handschrift netjes recht op het papier komt, gebruik dan een gelinieerd onderlegvel als hulpmiddel.
  • Gebruik een zwarte fineliner met een scherpe punt. Hierdoor worden alle lijnen even dik en krijg je een mooi resultaat.
  • Vermijd overbodige details, dit maakt de gravure duidelijker!   Alle prijzen op Onuitwisbaar.nl zijn inclusief gravure, zolang het gaat om eenvoudige afbeeldingen. Ook afbeeldingen met veel detail zijn in principe graveerbaar (mits goed aangeleverd). Hiervoor doen wij je graag een offerte.
  • Kinderen tekenen met verschillende materialen, zoals potlood, viltstift of wasco. Deze materialen zijn niet geschikt om te digitaliseren. Wil je toch die ene tekening gebruiken, neem dan een nieuw vel A4- papier en een zwarte fineliner en neem de tekening over (bijvoorbeeld door deze tegen het raam te houden). Laat hierbij overbodige details zo veel mogelijk weg. Mocht je vragen of twijfels hebben, neem dan gerust contact met ons op!

  Maak een duidelijk scherpe foto met je telefoon en voeg deze toe aan je bestelling.  Het liefste in het originele formaat.

  Voila